Slide PROMO PAKETI KURSEVA! Raspakuj jedan od naših Starter ili Profesionalnih paketa kurseva i ostvari popust. Idealni za sve koji kreću od samog početka, bez ikakvog predznanja ali sa velikom željom za ulazak u 3D, Environment Art ili Motion Graphics.
praznicni paketi kurseva-crater training center
Slide ULOŽI SVOJE VREME PAMETNO Imaš sve manje vremena za učenje, a sve više obaveza? Fleksibilni raspored i usmereni moduli ti omogućavaju da učenje lako uklopiš u svoju svakodnevnu rutinu, a praktičnost naših kurseva ti dozvoljava da primenjuješ novo znanje dok ga stičeš.
Slide POVEZANOST JE KLJUČNA Odvajanje vremena za učenje novih veština kada već radiš ili studiraš nije nimalo jednostavno. Zato smo tu za tebe! Saznaj više o svim dostupnim opcijama za pohađanje naših kurseva na stranici Upis.
Header picture for SOFTWARE TRAINING FOR PROFESSIONALS
Slide I ZNANJE I PAPIR
Neka tvoj CV zablista! Crater Training Center je autorizovani trening centar za Adobe i Autodesk, što znači da sa uspešno završenim kursem u našem centru dobijaš i zvanični sertifikat koji je priznat širom sveta.

SOFTVERSKE OBUKE ZA PROFESIONALCE

Osmišljene u skladu sa tvojim profesionalnim potrebama!

Naši programi su prilagođeni tvom svakodnevnom tempu, za učenje bez dodatnog stresa! Savladaj alate koji su ti potrebni, fokusiraj se na ono što je bitno i počni da primenjuješ naučeno odmah.

Kursevi su osmišljeni za profesionalce iz industrija koje imaju potrebu za kompjuterskom grafikom ili 3d vizuelizacijom.

REKLI SU O NAMA

SERTIFIKACIJA

Nakon što završe kurs i predavač odobri finalni rad, svi polaznici dobijaju sertifikat našeg centra kao potvrdu da je obuka uspešno završena.

Budući da smo autorizovani trening centar od strane kompanija Adobe i Autodesk, polaznici takođe dobijaju sertifikat o završenoj obuci koju izdaju ove softverske kompanije kao zvaničnu potvrdu da je određeni kurs uspešno završen.

U zavisnosti od potreba poslodavaca i karijernih ciljeva, našim polaznicima nudimo mogućnost da polažu ispite za zvanični sertifikat višeg nivoa, odnosno User  i Professional Certificate u slučaju kompanije Autodesk, kao i Associate i Expert Certificate kad je u pitanju Adobe.

Ovi sertifikati su pokazatelji nivoa znanja određenog softvera i nisu deo samog kursa.

User/Associate sertifikati se odnose na osnovno znanje, dok Professional/Expert dobijaju oni koji imaju napredno znanje nekog softverskog paketa prema standardima koje propisuje Adobe i Autodesk. Iz tog razloga su ovi sertifikati podložni dodatnim troškovima i polaganje može biti organizovano nezavisno od kurseva.

NEWS & EVENTS

Za više informacija o troškovima polaganja i datumima ispita, možeš da nas kontaktiraš putem emaila school@craterstudio.com.