SOFTVERSKE OBUKE ZA PROFESIONALCE

Osmišljene u skladu sa tvojim profesionalnim potrebama!

Naši programi su prilagođeni tvom svakodnevnom tempu, za učenje bez dodatnog stresa! Savladaj alate koji su ti potrebni, fokusiraj se na ono što je bitno i počni da primenjuješ naučeno odmah.

Kursevi su osmišljeni za profesionalce iz industrija koje imaju potrebu za kompjuterskom grafikom ili 3d vizuelizacijom.

REKLI SU O NAMA

GALERIJA RADOVA

SERTIFIKACIJA

Nakon što završe kurs i predavač odobri finalni rad, svi polaznici dobijaju sertifikat našeg centra kao potvrdu da je obuka uspešno završena.

Budući da smo autorizovani trening centar od strane kompanija Adobe i Autodesk, polaznici takođe dobijaju sertifikat o završenoj obuci koju izdaju ove softverske kompanije kao zvaničnu potvrdu da je određeni kurs uspešno završen.

U zavisnosti od potreba poslodavaca i karijernih ciljeva, našim polaznicima nudimo mogućnost da polažu ispite za zvanični sertifikat višeg nivoa, odnosno User  i Professional Certificate u slučaju kompanije Autodesk, kao i Associate i Expert Certificate kad je u pitanju Adobe.

Ovi sertifikati su pokazatelji nivoa znanja određenog softvera i nisu deo samog kursa.

User/Associate sertifikati se odnose na osnovno znanje, dok Professional/Expert dobijaju oni koji imaju napredno znanje nekog softverskog paketa prema standardima koje propisuje Adobe i Autodesk. Iz tog razloga su ovi sertifikati podložni dodatnim troškovima i polaganje može biti organizovano nezavisno od kurseva.

NEWS & EVENTS

Za više informacija o troškovima polaganja i datumima ispita, možeš da nas kontaktiraš putem emaila school@craterstudio.com.

KOMPANIJE KOJE ZAPOŠLJAVAJU NAŠE STUDENTE