Slide KREATIVNI RASPUST
Raspust bez dosade na našem Teen kampu - Multimedija. Ponudite svom detetu uzbudljivu i zabavnu aktivnost, ali i praktičnu veštinu za budućnost.
Slide SVE OPCIJE SU MOGUĆE Izaberite najbolju opcija za vaše dete – učenje u učionici, online ili kombinovano. Pogledajte sve tri varijante na našoj stranici Upis.
Slide PAMETNO PROVEDENO VREME Omogućite svom detetu da svoje uređaje koristi pametno! Od beskorisnog skrolovanja do inspirativnog stvaranja.

RAČUNARSKA GRAFIKA ZA TINEJDŽERE

Nikad bolji trenutak za kreativce i umetnost!

Pored podsticanja kreativnosti i učenja kroz zabavu, naši kursevi pomažu deci da razviju disciplinu i posvećenost. Program je pažljivo prilagođen tinejdžerskom uzrastu, a zadaci podstiču razvoj praktičnih veština i stvaraju solidnu bazu za buduće usavršavanje.

Svi kursevi su početnog nivoa, namenjeni deci uzrasta od 12 do 17 godina koja se interesuju za umetnost, film, popularnu kulturu i video igre.

REKLI SU O NAMA

KURSEVI U SOFTVERIMA LIDERA U INDUSTRIJI

PROFESIONALNA ORIJENTACIJA

Tamo gde se igra pretvara u visoko isplativo zanimanje

Danas se mašta itekako isplati, a pogotovo u industriji vizuelnih efekata, gejminga i kompjuterske grafike.

Ne morate ni vi ni vaše dete da budete upoznati sa svim zanimanjima koja postoje u ovim novim i kompleksnim industrijama – tu smo da vas uputimo u detalje! Naš tim prati svako dete i njegova interesovanja i u skladu sa tim mapira najbolju putanju za njegov razvoj.
Ne brinite šta budućnost nosi - uverite se i sami u brojna vrata koja industrija kompjuterske grafike otvara.

SARADNJA SA ŠKOLAMA

Rado primamo u goste i ostatak razreda!

Izlet do Crater studija zvuči kao dobra ideja? Često nas posećuju osnovne i srednje škole za koje organizujemo poseban obilazak našeg centra i studija. Kada deca jednom osete kako izgleda rad u post-produkciji i šta su vizuelni efekti, nijedan film ne gledaju više na isti način!

Ukoliko ste nastavnik/roditelj, KONTAKTIRAJTE NAS i biće nam zadovoljstvo da organizujemo posetu vaše škole/škole vašeg deteta.

NEWS & EVENTS