Paketi kursevaStarter i Professional

PRIJAVI SE ZA PAKET

Spremaš se za profesionalnu promenu u novoj godini?

Raspakuj jedan od naših Starter ili Profesionalnih paketa i ostvari popust na Photoshop kurs! Paketi kurseva idealni su za sve koji kreću od samog početka, bez ikakvog predznanja ali sa velikom željom za ulazak u 3D, Environment Art ili Motion Graphics.

Starter paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials 

Cena paketa 810 EUR umesto 900 EUR

Startuj svoju 3D karijeru! Starter paket kurseva ti pomaže da otkriješ svoj potencijal za 3D i otvoriš vrata ka svetu filma ili gejminga. Odaberi 3D Essentials kurs i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Starter paket kurseva - Photoshop + 3ds Max

Cena paketa 330 EUR umesto 420 EUR

 Starter paket kurseva ti pomaže da proširiš svoje znanje u oblasti 3D vizuelizacije i povećaš svoje šanse za uspeh. Odaberi 3ds Max kurs i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Starter paket kurseva - Photoshop + After Effects

Cena paketa 320 EUR umesto 410 EUR

Izaberi Starter paket kurseva koji će te uvesti u svet motion grafike, animacije i vizuelnih efekata za film, video, multimediju . Odaberi After Effects kurs i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials + Environment Art

Cena paketa 1120 EUR umesto 1480 EUR

Postani Environment artista u gejmingu i kreiraj uverljiva okruženja za video igre! Professional paket kurseva Environment Art te uvodi u 3D svet na velika vrata. Uz odabrani Environment Art kurs ostvaruješ popust od 35% za 3D Essentials kurs i pravo na besplatni Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials + Organic Modeling I

Cena paketa 1206 EUR umesto 1530 EUR

Postani Organic modeling artista u VFX ili gejming industriji i kreiraj neverovatne likove! Uz odabrani Organic Modeling I kurs ostvaruješ popust od 25% za 3D Essentials kurs i pravo na besplatni Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + After Effects + Motion Graphics 2D

Cena paketa 630 EUR umesto 810 EUR

Motion graphic dizajneri su sve traženija profesija u advertajzing, ali i gejming industriji. Odabirom profesionalnog paketa kurseva Motion Graphics krećeš od samog početka, dok ćeš na kraju znati kako da oživiš 2D grafiku i kreiraš moćnu priču za publiku. Uz After Effects i Motion Graphics 2D kurs, Photoshop kurs je besplatan.

Professional paket kurseva - Photoshop + Illustrator + Graphic Design and Printing

Cena paketa 430 EUR umesto 510 EUR

Profesionalni paket Graphic Design je veoma dragocen jer predstavlja jedinstveno iskustvo sinteze teorije i praktične primene za sve buduće profesionalne grafičke dizajnere. Odaberi kurseve Illustrator i Graphic Design and Printing i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Naredni kursevi iz paketa kreću, 3ds Max – 6. maj, Illustrator – 8. maj,  Mograph 2D – 11. maj, 3D Essentials – 17. maj, Unreal Engine Essentials – 22. maj, a ostale kurseve zakazaćemo po završetku kursa koji im prethodi.

Kurseve možete pohađati u učionici ili online, osim u slučaju vanrednog stanja. Starter paket kurseva će biti realizovan u prvoj polovini godine, a Professional paketi kurseva do kraja 2021. godine. Ukupna cena paketa se plaća u jednakim ratama, a prva rata se plaća pre početka prvog kursa u okviru paketa. Ceo paket je moguće platiti odjednom uz napomenu da će datumi kurseva biti zakazani naknadno uz pauze između svakog kursa u okviru paketa.