Paketi kurseva
Starter i Professional

PRIJAVI SE ZA PAKET

Starter paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials 

Startuj svoju 3D karijeru! Starter paket kurseva ti pomaže da otkriješ svoj potencijal za 3D i otvoriš vrata ka svetu filma ili gejminga. Odaberi 3D Essentials kurs i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Starter paket kurseva - Photoshop + 3ds Max

 Starter paket kurseva ti pomaže da proširiš svoje znanje u oblasti 3D vizuelizacije i povećaš svoje šanse za uspeh. Odaberi 3ds Max kurs i ostvari 30% popusta na Photoshop kurs.

Starter paket kurseva - Photoshop + After Effects

Izaberi Starter paket kurseva koji će te uvesti u svet motion grafike, animacije i vizuelnih efekata za film, video, multimediju . Odaberi After Effects kurs i ostvari 30% popusta na Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials + Environment Art

Postani Environment artista u gejmingu i kreiraj uverljiva okruženja za video igre! Professional paket kurseva Environment Art te uvodi u 3D svet na velika vrata. Uz odabrani Environment Art kurs ostvaruješ popust od 25% za 3D Essentials kurs i 50% za Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials + Organic Modeling I

Postani Organic modeling artista u VFX ili gejming industriji i kreiraj neverovatne likove! Uz odabrani Organic Modeling I kurs ostvaruješ popust od 25% za 3D Essentials kurs i 50% za Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + After Effects + Motion Graphics 2D

Motion graphic dizajneri su sve traženija profesija u advertajzing, ali i gejming industriji. Odabirom profesionalnog paketa kurseva Motion Graphics krećeš od samog početka, dok ćeš na kraju znati kako da oživiš 2D grafiku i kreiraš moćnu priču za publiku. Uz After Effects i Motion Graphics 2D kurs, ostvari popust od 50% na Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + After Effects + Motion Graphics 3D

Motion graphic dizajneri su sve traženija profesija u advertajzing, ali i gejming industriji. Odabirom profesionalnog paketa kurseva Motion Graphics krećeš od samog početka, dok ćeš na kraju znati kako da kreiraš 3D motion grafiku. Uz After Effects i Motion Graphics 3D kurs, ostvari popust od 50% na Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + Illustrator + Graphic Design and Printing

Profesionalni paket Graphic Design je veoma dragocen jer predstavlja jedinstveno iskustvo sinteze teorije i praktične primene za sve buduće profesionalne grafičke dizajnere. Odaberi kurseve Illustrator i Graphic Design and Printing i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Kurseve možete pohađati u učionici ili online, osim u slučaju vanrednog stanja. Starter paket kurseva će biti realizovan u prvoj polovini godine, a Professional paketi kurseva do kraja 2021. godine. Ukupna cena paketa se plaća u jednakim ratama, a prva rata se plaća pre početka prvog kursa u okviru paketa. Ceo paket je moguće platiti odjednom uz napomenu da će datumi kurseva biti zakazani naknadno uz pauze između svakog kursa u okviru paketa.