Paketi kursevaStarter i Professional

PRIJAVI SE ZA PAKET

Spremaš se za profesionalnu promenu u novoj godini?

Raspakuj jedan od naših Starter ili Profesionalnih paketa i ostvari popust na Photoshop kurs! Paketi kurseva idealni su za sve koji kreću od samog početka, bez ikakvog predznanja ali sa velikom željom za ulazak u 3D, Environment Art ili Motion Graphics.

Starter paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials 

Startuj svoju 3D karijeru! Starter paket kurseva ti pomaže da otkriješ svoj potencijal za 3D i otvoriš vrata ka svetu filma ili gejminga. Odaberi 3D Essentials kurs i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials + Environment Art

Postani Environment artista u gejmingu i kreiraj uverljiva okruženja za video igre! Professional paket kurseva Environment Art te uvodi u 3D svet na velika vrata. Uz odabrani Environment Art kurs ostvaruješ popust od 25% za 3D Essentials kurs i 50% za Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + 3D Essentials + Organic Modeling I

Postani Organic modeling artista u VFX ili gejming industriji i kreiraj neverovatne likove! Uz odabrani Organic Modeling I kurs ostvaruješ popust od 20% za 3D Essentials kurs i 50% za Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + After Effects + Motion Graphics 2D

Motion graphic dizajneri su sve traženija profesija u advertajzing, ali i gejming industriji. Odabirom profesionalnog paketa kurseva Motion Graphics krećeš od samog početka, dok ćeš na kraju znati kako da oživiš 2D grafiku i kreiraš moćnu priču za publiku. Ovim paketom pored After Effects kursa ostvari popust od 10% na Motion Graphics 2D kurs i  50% na Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + After Effects + Motion Graphics 3D

Motion graphic dizajneri su sve traženija profesija u advertajzing, ali i gejming industriji. Odabirom profesionalnog paketa kurseva Motion Graphics krećeš od samog početka, dok ćeš na kraju znati kako da kreiraš 3D motion grafiku. Ovim paketom pored After Effects kursa ostvari popust od 10% na Motion Graphics 3D kurs, kao i besplatan Photoshop kurs.

Professional paket kurseva - Photoshop + Illustrator + Graphic Design and Printing

Profesionalni paket Graphic Design je veoma dragocen jer predstavlja jedinstveno iskustvo sinteze teorije i praktične primene za sve buduće profesionalne grafičke dizajnere. Odaberi kurseve Illustrator i Graphic Design and Printing i ostvari 50% popusta na Photoshop kurs.

Kurseve možete pohađati u učionici ili online, osim u slučaju vanrednog stanja. Starter paket kurseva će biti realizovan u prvoj polovini godine, a Professional paketi kurseva do kraja 2021. godine. Ukupna cena paketa se plaća u jednakim ratama, a prva rata se plaća pre početka prvog kursa u okviru paketa. Ceo paket je moguće platiti odjednom uz napomenu da će datumi kurseva biti zakazani naknadno uz pauze između svakog kursa u okviru paketa.