KURS VIŠE NIJE U PONUDI

Teen Photoshop

Savladaj najpopularniji program za obradu fotografija i grafički dizajn!

Photoshop je najpopularniji softver za obradu fotografija i stvaranje raznovrsnog grafičkog materijala poput postera, plakata, logotipa, kolaža, a sve češće i pri kreiranju prezentacija za školu.

Ukoliko mladi na vreme savladaju Adobe Photoshop, to će im kasnije pomoći pri učenju svih drugih grafičkih programa. Budući da je ovaj softver izuzetno rasprostranjen, njegovo poznavanje može da bude od velike koristi tokom školovanja, ali i kasnije u karijeri na pozicijama koja su sve traženije. To su poslovi vezani za grafički i web dizajn, digitalni marketing i druge vrste promocija, kreiranje sadržaja za YouTube i ostale medije, video dizajn, gejming i još mnogo toga (uključujući i efekte na filmu po kojima je Crater nadaleko poznat).

U našoj školi, kurs Teen Photoshop u potpunosti je prilagođen tinejdžerskom uzrastu, a u nastavi se koristi širok izbor dodatnih alata koje učenje čine zabavnim. To mogu biti Sky Replacement alatka uz koju svaka fotografija izgleda kao razglednica, Game Map Generator koja je omiljena među mladim gejmerima, ali i razni drugi filteri.

Kurs vodi naš predavač koji ima više od petnaest godina iskustva u radu sa polaznicima svih uzrasta i sertifikovani je ekspert i instruktor za Adobe Photoshop. Nastava je potpuno prilagođena tinejdžerskom uzrastu i održava se vikendom.

Tokom šest nedelja trajanja kursa, polaznici će savladati naredne oblasti:

• Upoznavanje sa programom Photoshop (pikseli, boje i ostali elementi),
• Priprema fotografija za rad u programima Word i PowerPoint,
• Retuširanje fotografija za internet i štampu (plakati, brošure, fajleri),
• Kreiranje prelaza između boja – gradijenti,
• Izrada plakata i dodavanje teksta,
• Korišćenje slojeva za podešavanje,
• Rad sa kanalaima i obrada crno-belih fotografija,
• Primenjivanje osnovnih filtera,
• Manipulacija sa više fotografija (kolaži),
• Kreiranje logoa (vektorska grafika),
• Priprema grafičkih materijala za WEB i priprema za štampu.

Zašto su baš kursevi Crater Training Centra idealan izbor za tinejdžere:

• zato što pomažu deci da usmere energiju ka korisnim aktivnostima
• nude nova znanja koja će im biti korisna tokom školovanja i daljeg usavršavanja
• podstiču maštu, kreativnost, ali i digitalnu pismenost kod dece
• uvode decu u magičan svet kompjuterske grafike – i to baš na mestu gde se ona stvara, u školi koju je osnovao Crater Studio, jedini studio za filmske efekte u Srbiji koji radi na holivudskim filmovima i serijama za Netflix.

Po prijemu završnog rada, polaznici teen kurseva dobijaju sertifikat Crater Training Centra o uspešno odslušanom kursu, kao i međunarodno priznati Adobe Certificate of Completion – baš kao i svi ostali polaznici naše škole.

Saša Živković
Education Manager@ Crater Training Center

Saša je naš stručnjak za IT obrazovanje, sertifikovan od strane Adobe i Autodesk-a, koji je do sada radio sa više hiljada polaznika svih uzrasta. Više puta je bio proglašavan za najboljeg Autodeskovog predavača u Srbiji, a takođe je sertifikovan od strane Instituta za razvoj edukacije i treninga za IT edukaciju za profesore u srednjim školama. U saradnji sa bibliotekom u Čačku Saša je izdao 4 knjige posvećene edukaciji AutoCAD softvera.

Pored toga što se tokom godina specijalizovao za IT obrazovanje, Saša je takođe radio na projektima vezanim za scenografiju, reklame i monitoring implementacije softvera u biznisu. Svoje formalno obrazovanje je stekao na Mašinskom fakultetu na odseku za Brodogradnju, a ceo život je posvetio sopstvenom usavršavanju u oblasti kompjuterske grafike i njene upotrebe u raznim disciplinama. U Crater Training Centru predaje na kursevima AutoCAD 2D, AutoCAD 3D, Teen AutoCAD 2D, 3ds Max, Teen 3ds Max, Architectural Visualization, Photoshop, Teen Photoshop, Digital Image Editing and Creation, Architecture Student Module 1 i Architecture Student Module 2.

INFORMACIJE O KURSU

Cena
145 EUR
U cenu je uračunat PDV. Čas traje 45 minuta

Dužina trajanja
36 časova

Potrebno predznanje
poznavanje rada na računaru

Cena kursa na engleskom
Pogledaj cenu →