Naša mreža

Za uspeh je bitno šta znaš – ali bitno je i koga znaš!

Kroz kurseve, događaje, mentorske programe i praksu razvijamo talente i dajemo podršku budućim i postojećim profesionalcima u VFX, gejming i ostalim kreativnim industrijama.

To znači da kao polaznik Crater Training Centra dobijaš pristup ne samo praktičnom znanju i najsvežijim trendovima, već i našoj mreži lokalnih i internacionalnih partnera koju smo godinama gradili, a koja će ti sada pomoći da uhvatiš korak sa CG industrijom. Uz podršku naših industrijskih i akademskih saradnika stvaramo ekosistem koji funkcioniše po principu povezivanja, podrške i razmene znanja

Vođeni filozofijom kontinuiranog učenja i rada na sebi, od regrutacije profesionalaca za predavače, do organizovanja industrijskih okupljanja, uvek smo u potrazi za boljim načinima da premostimo jaz između edukacije i profesionalnog iskustva, teorije i prakse, učionice i produkcijskog okruženja. Iz tih razloga, Crater je jedan od pokretača CGA, prve međunarodne konferencije kompjuterske grafike u regionu. Pored toga, aktivni smo članovi nekih izuzetnih udruženja u regionu.

OBRAZOVNE INSTITUCIJE SA KOJIMA SARAĐUJEMO

KOMPANIJE SA KOJIMA SARAĐUJEMO

about us- crater training center

Stekni potrebne veštine za kratko vreme

Naši kursevi su fokusirani na praktični rad i kreirani su prema industrijskom standardu, što će ti pomoći da naučiš sve što ti je potrebno bez gubljenja vremena.

about us- crater training center

Uči od najboljih ono što je aktuelno

Svi predavači u našem centru su istaknuti profesionalci sa višegodišnjim iskustvom rada u industriji, a u učionicu svakodnevno donose sveža znanja i iskustva, direktno sa projekata na kojima rade.

about us- crater training center

Izaberi svoju putanju usavršavanja

Baziran na modularnom pristupu i mentorskoj podršci, naš program ti dopušta da oblikuješ sopstvenu razvojnu putanju i mapiraš unapred korake koji će te dovesti do tvog cilja.

about us- crater training center

Pripremi se za dobro plaćen posao

Kroz naš program prakse za najbolje polaznike, ali i mrežu partnera koji se oslanjaju na nas za preporuku talenata, olakšaćemo ti dolazak do prvog zaposlenja.

about us- crater training center

Dočekaj opušteno svoj prvi radni dan

Pomoću saveta naših predavača razvićeš potrebne interpersonalne veštine i lakše ćeš premostiti jaz između učionice i realnog produkcijskog okruženja na poslu, bez straha od nepoznatog.

about us- crater training center

Budi deo zajednice koja raste

Spajamo sve što znamo kroz organizaciju najznačajnijih profesionalnih događaja kao što je CGA Belgrade. Na ovaj način podržavamo tvoju kreativnu vatru i stvaramo nove prilike za razvoj.

Mi vodimo računa o podacima koje prikupljamo od vas.

Data Protection Officer: dpo@craterstudio.com