Slide PROMO PAKETI KURSEVA! Raspakuj jedan od naših Starter ili Profesionalnih paketa kurseva i ostvari popust. Idealni za sve koji kreću od samog početka, bez ikakvog predznanja ali sa velikom željom za ulazak u 3D, Environment Art ili Motion Graphics. praznicni paketi kurseva-crater training center Slide ONAKO KAKO TEBI ODGOVARA Nameravaš da kreneš na kurs, ali ne možeš da dođeš u učionicu? U zavisnosti od tvojih potreba, pored kurseva u našim učionicama nudimo i virtuelne i hibridne načine učenja. Za više informacija, pogledaj našu stranicu Upis. Slide IZGRADI SVOJ PORTFOLIO
Put od studentskih do profesionalnih radova ne mora da bude dug! Nudimo ti priliku za praksu pomoću koje ćeš steći prvo profesionalno iskustvo i iskusiti rad na projektima u realnom studijskom okruženju. Uz dobar stav i posvećeni trud nećeš morati da tražiš prvi posao – čekaće te na kraju prakse!

OBRAZOVANJE ZA VFX I GAME ART

Prvi korak do zanimanja iz snova!

Svi naši kursevi za vizuelne efekte i game art prate trendove industrije, a programi su podeljeni u manje celine za brže i efikasnije učenje. Kombinuj module i izaberi putanju usavršavanja koja će te najbrže dovesti do tvog cilja. Nudimo ti opciju učenja u učionici, online ili kombinovanjem ove dve metode.

Za sve kurseve neophodno je znanje programa Photoshop. U zavisnosti od nivoa, za pojedine kurseve su potrebne potvrde o predznanju i/ili završenim projektima.

REKLI SU O NAMA

KURSEVI U SOFTVERIMA LIDERA U INDUSTRIJI

PRAKSA

Ne pitaj se šta posle kursa!

Primeni naučeno uz posvećenog mentora i podršku svojih kolega.

Iskoristi jedinstvenu priliku da izgradiš svoj portfolio, testiraš sebe u studijskom okruženju i sagledaš sve strane VFX industrije. Naš program prakse je namenjen najuspešnijim polaznicima koji su gladni iskustva i jedva čekaju da budu bačeni u vatru. Za više informacija poseti stranicu Upis.