OBRAZOVANJE

ZA VFX I

GAME ART

__________________________________________________

Prvi korak do zanimanja iz snova!

Svi naši kursevi za vizuelne efekte i game art prate trendove industrije, a programi su podeljeni u manje celine za brže i efikasnije učenje. Kombinuj module i izaberi putanju usavršavanja koja će te najbrže dovesti do tvog cilja. Nudimo ti opciju učenja uživo u učionici ili online.

Za sve kurseve neophodno je znanje programa Photoshop. U zavisnosti od nivoa, za pojedine kurseve su potrebne potvrde o predznanju i/ili završenim projektima.

април 2024

Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
1
2
3
  • CTC Konsultacije
4
5
6
7
  • Photoshop
8
9
10
11
12
13
14
15
16
  • Motion Graphics 2D
17
  • CTC Konsultacije
18
19
20
21
22
23
24
25
  • Organic Modeling #2 Character Modeling and Texturing
26
27
28
29
30

OSNOVNI I NAPREDNI KURSEVI

Photoshop

Photoshop je početni i nezaobilazni alat za sve digitalne umetnike. Ako ste ovaj korak preskočili ili tek pravite prve korake onda je naš kurs pravi izbor.

Luka Diklić - 2017

3D Essentials

Naš najpopularniji kurs za početnike je idealan način da se upoznaš sa svetom kompjuterske grafike i svim mogućnostima koje ona nudi.

Digital Lighting, Shading and Rendering

Specijalizovani kurs osvetljenja vam omogućava da savladate osnovne procedure i tehnike koje će vam pomoći da svaki objekat predstavite što realističnije.

Ogranic modeling course- Milan krstic- ogransko modelovanje- crater traiing centar

Organic Modeling #1: Character Sculpting

Kurs je idealan za one koji već vladaju osnovnim veštinama u domenu 3D modelovanja, a koji bi voleli da svoje vajarsko umeće iskažu i u digitalnom okruženju.

Organic-Modeling-II-2022-tumb-1

Organic Modeling #2: Character Modeling and Texturing

Nastavak osnovnog kursa namenjen je polaznicima koji su spremni da svoje veštine podignu na još viši nivo i razviju svoj stil modelovanja karaktera.

Header for vfx and game course Rigging at Crater Training Center

Rigging

Kurs je namenjen polaznicima koji se prvi put susreću sa riging tehnikama, kao i profesionalnim rigerima koji žele da dopune svoja znanja. Upoznaćete ceo proces rigovanja i naučiti kako da pripremite model za animaciju.

Houdini-kursevi-VFX

VFX in Houdini

Kurs je namenjen VFX artistima koji žele da nauče kako da kreiraju atraktivne dinamičke efekte i simulacije koji se koriste u flmovima i video igrama.

Matte Painting and Environment Design

Kurs predstavlja spoj osnova matte paintinga sa elementima koncept arta i dizajna okruženja.

digital-compositing-cours-crater-training-center

Digital Compositing

Na kursu polaznici će naučiti principe kompozitinga i ostalih tehnika bitnih za rad na flmu i uklapanje realnih sa kompjuterski generisanim elementima.

Unrel-Engine-Essentials-Crater-training-Center

Unreal Engine Essentials

Pažljivo osmišljen i odobren od strane Epic Games, kurs detaljno pokriva alate koje Unreal Engine nudi za izradu interaktivnog sadržaja, bilo za potrebe flma, video igara.

Header picture for Motion Graphic 2D at Crater training center

Motion Graphics 2D

Kurs 2D animacije u softveru After Effects pokriva veliki broj aktuelnih tehnika koje se danas koriste u industriji zabave i video igara, ali i na televiziji i u advertajzingu.

Header picture for Motion Graphic 3D course at Crater training center

Motion Graphics 3D

Napredni kurs pokretne grafke pokriva tehnike kao što su 3D pokretna grafika, 3D logo animacija, apstraktni i nadrealni 3D, modelovanje ambalaže i CG compositing.

TVOJA KARIJERA

Kombinuj kurseve i odaberi svoj karijerni put

Kombinacijom određenih kurseva, kreirali smo programe koji odgovaraju na zahteve trenutnog tržišta rada i pripremaju polaznike za atraktivne pozicije u sferi digitalnih umetnosti.

Odaberi obrazovni program koji ti najviše odgovara i kreni putanjom usavršavanja koja će te najbrže dovesti do posla tvojih snova. 

Akredituj svoj karijerni put

U našoj obrazovnoj ponudi se nalaze dva programa akreditovana od strane Agencije za kvalifikacije pri Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Obuka za 3D modelovanje digitalne grafike
Obuka za optimizaciju kompjuterske grafike za video igre

Ne pitaj se šta posle kursa!

Iskoristi jedinstvenu priliku da izgradiš svoj portfolio, testiraš sebe u studijskom okruženju i sagledaš sve strane VFX industrije. Naš program prakse je namenjen najuspešnijim polaznicima koji su gladni iskustva i jedva čekaju da budu bačeni u vatru.
Za više informacija poseti stranicu Program prakse.

Primeni naučeno uz posvećenog mentora i podršku svojih kolega.

O NAMA

GDE RADE NAŠI POLAZNICI