Javni čas - template

Unreal Engine Essentials: Javni čas

Predavač:  DARKO SUBOTIN

25. MART 2021  —  18h  — ONLINE

Saznajte sve što vas zanima o kursu Unreal Engine Essentials!

U okviru besplatnog online časa, predavač na kursu Darko Subotin će kroz praktičan primer predstaviti mogućnosti softvera i program kursa Unreal Engine Essentials, kao i odgovoriti na pitanja ili nedomice koje možda imate u vezi sa softverom.

Unreal Engine 4 je moćan i fleksibilan softver koji se koristi u velikom broju industrija za kreiranje interaktivnih svetova, aplikacija pa čak i linearnog sadržaja kao što su animirani filmovi ili vizuelni efekti. Pomoću tehnologije real-time renderovanja, otvaraju se brojne mogućnosti.

Q&A LOUNGE

19h  — Zoom

Povezivanjem na Q&A lounge, naćićete se u Zoom sobi zajedno sa moderatorima, spikerom i ostatkom publike. Kada uđete u Zoom sobu bićete mutirani ali vam je kamera uključena. Kada moderator signalizira da se mogu postavljati pitanja, kliknite na opciju Raise a hand (to je opcija kada kliknete na Participants u Zoom-u, imate ikonu ispod imena učesnika chata) i moderator će vas prozvati, a zatim možete da uključite zvuk i postavite pitanje. Važno je da u vašoj sobi vlada tišina, tako da vas moderator, spiker i druga publika mogu razumeti. Hvala!

Zoom Q&A Lounge