Otvorena vrata Crater Training Centra! 

Nakon par godina u online izdanju, ponovo uživo otvaramo vrata Crater Training Centra. Naši predavači i profesionalni artisti pružiće vam uvid u perspektivna zanimanja digitalnih umetnika što će vam pomoći u odabiru karijenog puta.

Otvorena vrata će se održati u subotu, 22. aprila, u dva odvojena segmenta.

Predstavljanje naše škole odigraće se od 13 časova u bioskopu Crater Studija. Kroz kratke prezentacije naši predavači će vam otkriti šta možete naučiti na našim kursevima i u kojim oblastima možete da gradite karijeru po završetku kursa. Nakon predstavljanja kurseva moći ćete da saznate više informacija o upisu i načinu pohađanja kurseva od naše Marija Rakić Lovrić (Education Manager).

Ulaz je besplatan za sve posetioce uz obaveznu registraciju.

Drugi segment se sastoji od dve radionice koje će početi u 10 časova u prostorijama naše škole. Za učešće na radionicama potrebna je posebna prijava, vršiće se selekcija kandidata zbog organičenog broja mesta.

RADIONICA  - Uvod u  Motion Graphics

Tema radionice će biti izrada kratkog promo videa za Instagram, u trajanju od petnaest sekundi. Kroz radionicu vodiće vas naš predavač Vladan Djiri Vasiljević. Fokus radionice će biti na principima rada, montaži, dodavanju efekata, kolor korekciji, animaciji logoa i renderingu. Svaki učesnik će samostalni kreirati svoj video od materijala koji će obezbediti predavač.

Uslov za učestvovanje na radionici je osnovni nivo poznavanja programa After Effects. Učesnici treba da ponesu svoje slušalice.

RADIONICA - Uvod u modelovanje u ZBrushu

Tema radionice će biti upoznavanje sa ZBrushom kroz kreiranje jednostavnog modela, modela morske zvezde Patrika. Predavač Milan Krstić vodiće vas kroz ceo proces. Upoznaćete se sa osnovnom navigacijom u sceni, radom sa četkicama i njihovim funkcijama, maskiranjem geometrije, selekcijama i uvešće vas u proces bojenja modela, kako bi doterali vašu zvezdu.

Uslov za učestvovanje je poznavanje rada u Photoshopu i rada sa grafičkom tablom, a poznavanje nekog od 3D softvera je poželjno.

Dan otvorenih vrata u Crater Training Centru odlična je prilika da se “licem u lice” upoznate sa vrhunskim digitalnim umetnicima iz naše male “zbornice”.

U Crater Training Centru, pored pojedinačnih specijalizovanih kurseva nalaze se i obrazovni programi koji su osmišljeni tako da direktno odgovaraju na zahteve industrije, a ponosni smo što možemo da istaknemo da neki od njih nose akreditaciju Ministarstva prosvete. Pomoću ovih programa u mogućnosti smo da oblikujemo buduće profesionalce na pozicijama koje se sve češće traže – i to u sferi kreative i zabave u kojoj je pravo zadovoljstvo raditi. Više o njima čućete na ovom događaju.

Dođite 22. aprila u Crater Training Center, vrata su otvorena!