Letnja praksa u Crateru: Crater Summership 2024

Pozivamo polaznike kurseva i sve zainteresovane studente i mlade entuzijaste kompjuterske grafike da se pridruže  programu prakse  - Crater Summership 2024! Praksa počinje 17. juna, a možete se prijaviti do 31.maja 2023.

Ove godine smo promenili koncept prakse koji će studentima i mladim profesionalcima pružiti priliku da istraže svet vizuelnih novela. Inspirisan knjigom “Stepski vuk”, projekat će se fokusirati na kreiranje raznovrsnih svetova, od realističnih ulica Berlina početkom XX veka, do fantastičnih nadrealnih okruženja. U okviru prakse, polaznici će imati jedinstvenu priliku da uče i rade u softverima Houdini i Unreal Engine, dva trenutno najpopularnija alata u industriji.

Važno je napomenuti da projekat nije komercijalnog tipa, već želimo da vam pomognemo da izgradite lični portfolio. Praksa u našoj školi nije plaćena i predstavlja simulaciju rada u studiju na jednom projektu, što podrazumeva rad u zadatim rokovima pod supervizijom iskusnih artista koji će vam davati direktan (i iskren) fidbek. Radiće se u klasično radno vreme od 10 do 17 časova.

Tražimo praktikante koji će raditi na sledećim pozicijama:

  • 3D Generalist
  • Environment Artist
  • Technical artist
  • FX Artist

Mentorske pozicije zauzeće iskusni artisti iz Crater studija, FX artist Miloš Galović i 3D Generalist Luka Vilimonović, uz podršku juniora iz Craterovog tima.

Možete se pijaviti na našoj stranici Program prakse.

Držimo fige za uspešno i kreativno leto u Crateru!