Ovog leta gradimo novi svet u programu Unreal Engine

Radite u industriji 3D grafike, kao animator ili profesionalac u oblasti vizuelnih efekata, pokretne grafike, filma ili televizije? Ili možda podučavate drudge ovim veštinama? Pritom, nalazite se (u ma kojem mestu) u Evropi? Ako ste na SVA pomenuta pitanja odgovorili potvrdno, prijavite se za BESPLATAN kurs koji će vam pružiti supermoć animacije u softveru Unreal Engine. Ili, kako mi i naši saradnici to zovemo…

SUMMER OF UNREAL

(26. jul - 20. avgust)

Summer of Unreal je besplatan četvoronedeljni program edukacija tokom kojeg će umetnici i profesionalci u oblasti kompjuterske grafike učiti kako se stvara interaktivni sadržaj u realnom vremenu od veterana iz industrije. Kurs su kreirali tvorci Unreal softvera, Epic Games, kao i Escape Studios, poznata britanska akademija u oblasti vizuelnih efekata, animacije i srodnih oblasti. Pored njih, projekat je podržalo pet partnera iz svih delova Evrope, među kojima je i beogradski Crater Training Center, kao partner za Jugoistočnu Evropu.

Drugim rečima, Summer of Unreal je ne samo najambiciozniji, nego i najveći besplatni program UE edukacija do sada (neki bi rekli i edukacija epskih razmera)!

Crater Training Center je u ovu avanturu ušao kako bi profesionalce iz Jugoistočne Evrope uvrstio u četu od 1000 evropskih profesionalaca kojima je omogućeno da svoju karijeru podignu na viši nivo pomoću alatki za animaciju koje nudi Unreal Engine.

Da biste se prijavili za učešće u programu, od vas se očekuje makar osnovno znanje o radu u nekom od 3D softvera, dok u Unrealu možete biti potpuni novajlija. Kurs započinjemo sa osnovama, kako bismo na koncu došli do vrlo zanimljivih stvari kao što su stilizovanje fotorealističnih predmeta i digitalnih ljudi.

Escape Studios

Od kursa možete da očekujete:

• da vas drži u dobroj kondiciji – trening će trajati 20 dana tokom radnih sati
• da steknete uvid u to kako funkcionišu veliki evropski studiji
• da naučite šta jedan 3D projekat čini uspešnim
• da osvojite ekskluzivne digitalne nagrade u formi bedževa
• da radite sa odličnim umetnicima iz cele Evrope

Za kraj, po koja reč o našim sjajnim partnerima:

Edukativni projekat Summer of Unreal je zamišljen kao velika evropska avantura koju predvode Escape Studios i Epic Games, a podršku im pružaju neke od najboljih škola animacije u Evropi, od kojih svaka predstavlja svoju zemlju i region, a to su:

Škola animacije ArtFX (Francuska), The Animation Workshop (Danska), La Salle Campus Barcelona (Španija), Screen Skills Ireland (Irska) i, naravno, Crater Training Center (Srbija) kao ekskluzivni partner za Jugoistočnu Evropu.

Prijave su otvorene do 16. jula.
Nadamo se odličnom druženju ovog nadrealnog leta!