Nauči kompoziciju kamere na master klasu specijaliste za motion capture

Egor Tomskiy, direktor indie studija Watt (Watt Studio.ru) koji razvija video igre, specijalizuje se u oblastima kakve su motion capture i previzuelizacija, dolazi nam da podeli svoje ogromno znanje uživo sa publikom.

Njegov master klas deo je pratećeg programa predstojeće CGA Belgrade konferencije i održaće se 23. septembra, od 15 časova u našoj školi (Knićaninova 3, Beograd).

Camera Composition master klas je dizajniran kao praktično predavanje tako da svi učesnici mogu da unaprede svoje kinematografske veštine. Tomskiy će se udubiti u neka od zlatnih pravila kompozicije poput “pravila konflikta” koji pomaže umetnicima da kreiraju savršenu kompoziciju na svakom frame-u za bilo koji zadatak.

Tomskiy će takođe pričati o procesu editovanja unutar industrije filma i video igara i podeliti nekoliko saveta u vezi sa animacijom kamere u UE5. Rezervišite svoje mesto u Craterovoj učionici za Camera Composition master klasa prijavom pomoću forme ispod.

Prijave se zatvaraju 21. septembra u ponoć.
Učestvovanje je besplatno.

O PREDAVAČU:

Egor Tomskiy je direktor Watt studija u Rusiji. Kao bivši 3D animator, on stara se da svaki projekat dostigne visoki vizualni i tehnički nivo. Pored razvoja svojih kreativnih i upravljačkih veština, on takođe radi kao profesionalni predavač računarske grafike i 3D animacije na HSE školi umetnosti i dizajna u Moskvi. Ponosi se svojoj spremnosti da sasluša i nauči od nove generacije strastvenih umetnika. Zajedno sa ekipom iz Watt studija, razvio je igru One Day More koju prate odlične recenzije.

Sve su to razlozi zašto smatramo da je baš on najbolji čovek za podučavanje novih veština na CGA!

Dan nakon, uživo u mts Dvorani, Tomskiy će održati sesiju “Switching a Business from VFX to Games” pred publikom na CGA Belgrade 2022 konferenciji.

Linkovi:

Watt Studio.ru

One Day More (igra)

Life & Workflow of an Indie Studio @ 80LV