Dođite na ekskluzivni masterklas kreatora GeoTracker dodatka za Nuke i Blender

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo ekskluzivni masterklas Romana Belova, osnivača KeenTools-a i autora skripte za globalno popularni GeoTracker alat, koji će se održati u našoj školi u ponedeljak, 7. novembra.

Ovaj besplatni masterklas je namenjen digitalnim umetnicima koji poznaju Nuke ili Blender na osnovnom nivou. Prisustvo je neophodno da najavite popunjavajem ove forme. Masterklas će se voditi na engleskom jeziku.

Prjavite se što pre!

Predavanje KeenTools: Object and Face Tracking in Nuke with Ease će trajati do dva sata sa Q&A segmentom, a zakazano je za 7. movembar u 18 časova.

KeenTools predstavllja skup alata za Nuke, Blender i AfterEffects, od kojih je najpopularniji dodatak GeoTracker. Na masterklasu ćete se upoznati sa njegovim raznovrsnim funkcijama, počevši od statičnog lejauta do složenog trekinga ljudskog lica, njegovih izraza i površine kože.

Iskoristite priliku da naučite kako da koristite globalno popularan nod koji omogućava kreiranje 3D modela ljudskih lica i celih glava na osnovu fotografija – i to upravo od njegovog kreatora. Roman Belov je pokrenuo KeenTools da bi CG umetnicima približio state-of-the-art inovacije i algoritme. Diplomirao jez matematiku i programiranje i dugo je radio kao kompoziter i VFX umetnik.