Tražimo 2D animatora da se priključi GameDev praksi u Crateru!

GameDev Summer Internship u Crater Training Centru je nedavno otpočeo i naši vredni gejmeri uveliko rade na prezanimljivim projektima na temu istorije razvoja X zraka. No, kako njihove igre napreduju, tako se pojavila potreba i za još jednim članom tima - 2D animatorom koji će raditi na trejleru!

Idealan kandidat za ovu praksu je neko ko vlada 2D programima kakav je Photoshop, ko ume da pravi animacije u After Effects, ko voli video igre i razume koliko je dobar trejler bitan za njihovu promociju. Prethodno iskustvo nije potrebno budući da se radi o programu letnje prakse, tako da je ovo odlična prilika da skockate svoj portfolio!

Kandidat kojeg uključimo u praksu saznaće iz prve ruke kako izgeda proces rada na trejleru za jednu video igru. U ovom delu programa, učesnike će podržati mentori iz Crater Training Centra, inače eksperti za postprodukciju i vizuelne efekte.

Prijave primamo do 15. jula u podne, a možete je podneti putem ove FORME.

Najuspešnijeg kandidata o ishodu konkursa obaveštavamo 16. jula, a priedviđeno je da se pridruži timu 19. jula. 

Game Development Summer Internship Program za godinu 2021. traje ukupno dva meseca, svakog radnog dana od 28. juna do 25. avgusta u prostorijama Crater Training Centra (Knićaninova 3, Donji Dorćol, Beograd). Učešće u programu je besplatno, a organizatori bezbeđuju svu neophodnu tehničku opremu i mentore.