Osvoji V-Ray licencu na studentskom takmičenju u renderovanju

Podeli svoju viziju i iskoristi šansu da osvojiš V-Ray godišnju licencu za studente koju poklanjaju naši prijatelji iz kompanije Chaos Group.

Izazov smo premijerno podelili sa vama tokom konferencije CGA Belgrade koja je, baš kao i samo takmičenje, nosila temu: Remodeling the Future. Stoga je u ovu objavu uključen i CGA logo, spreman da bude (re)modelovan u tri dimenzije i izrenderovan u okruženju po tvom izboru, dizajnirano tako da nam ispriča priču o tome kako ti vidiš budućnost kreativne industrije i tehnologja koje je prate.

Drugim rečima: zamisli sebe kao arhitektu budućnosti i pruži nam uvid u tvoju viziju – i gde vidiš CGA duh unutar nje.

Takmičenje je organizovano kao deo CGAcademy, zasebne programske celine CGA konferencije koju vodi tim Crater Training Centra.

USLOVI TAKMIČENJA

Kada će se takmičenje održati i ko odlučuje pobednika?

Prijave počinju 23. septembra i trajaće do 1. decembra 2022. O ishodu će odlučivati CGA žiri koji se sastoji od seniora iz naših partnerskih kompanija i taj žiri će izabrati pobednika i rezultate takmičenja do kraja 2022.

Upoznajte žiri koji će odlučiti o rezultatu konkursa:

Zoran Cvetković

Zoran je vizuelni umetnik sa preko 15 godina iskustva u VFX i CG industriji. Iako živi u Skoplju, deo je tima Crater studija još od njegovog nastanka i radi na poziciji art direktora.

Biljana Branković

Biljana je nagrađivana arhitektica, dizajnerka urbanog prostora i didaktičkih igračaka. Sa suprugom je osnovala edukativnu platformu archiPLAY. Radi kao docent na predmetima dizajna urbanog prostora na Fakultetu primenjenih umetnosti pri Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

Ko može da učestvuje?

Prijave su otvorene za sve studente iz Srbije koji pohađaju program, kurs ili smer računarske grafike / 3D u okviru akreditovanih obrazovnih institucija. Konkurs je otvoren za studente zainteresovane za arhitektonsku vizualizaciju, dizajn interijera, VFX, animaciju, dizajn karaktera, produkt dizajn, dizajn video igara, okruženja, itd.

Da li postoje pravila koja treba da pratim tokom kreiranja projekta?

Stroga pravila ne postoje. Podstičemo te da kombinuješ materijale, teksture, boje i forme da izraziš tvoju jedinstvenu viziju. To mogu biti renderi arhitekture, dizajna, izuma, prototipova, raznog medijskog ili zabavnog materijala, ili bilo čega što možeš da zamisliš da će pomoći tvojim radovima da se istaknu su dobrodošli.

Koji softver smem da koristim?

Možeš da koristiš bilo koji softver da izmodeluješ svoju viziju, ali obavežno renderuj unutar V-Ray ili Corona alata, na bilo kojoj platformi sa legitimno dobijenoj licenci.

Kako mogu dobiti pristup Chaos Group proizvodima?

Da učestvuješ u ovom takmičenju, ako nemaš već pristup V-Ray ili Corona renderu na svom fakultetu, možeš iskoristiti besplatnu trial licencu.

Kako mogu da priložim svoj rad?

Radovi se mogu priložiti putem forme ispod. Ako imaš ikakva dodatna pitanja u vezi takmičenja, slobodno kontaktiraj naš Crater Training Centar tim putem school@craterstudio.com.