Akcija povodom 8. marta

U susret Danu žena, Crater Training Center nudi 15% popusta na kurseve koji počinju do kraja aprila. Nadamo se da ćemo baš na njima upoznati buduće koleginice i fantastične umetnice

Popust je dostupan isključivo polaznicama, a možete ga obezbediti sebi ili nekoj drugoj ženi koja obožava da uči nove stvari. No, hajde da vam objasnimo zašto nam je baš ovaj 8. mart toliko bitan…

2021. je našoj školi donela pregršt novih saradnji i poznanstava, a kao većinski ženski tim, najviše smo ponosne na podatak da se protekle godine broj polaznica u Craterovim klupama gotovo udvostručio u odnosu na prethodne. Slično je i sa našom konferencijom CGA Belgrade, koju je prošlog novembra po prvi put od osnivanja posetio ravnopravan broj muškraca i žena, pa makar to bilo “samo” online.
Iskreno se nadamo da će se ovaj “trend” nastaviti i u godinama koje slede. Uostalom, najmaštovitiji svetovi nastaju baš kada na njima radimo zajedno.

Kursevi obuhvaćeni popustom su: Photoshop, 3D Essentials, After Effects, Revit Architecture, Graphic Design and Printing i Digital Photography. Ukoliko polaznica ne bude mogla da se priključi zakazanim grupama, vaučer će moći da iskoristi u narednih šest meseci.

Akcija se, naravno, završava 8. marta 2022.