CGA konferencija ponovo uživo u Beogradu!

Posle tri godine online aktivnosti presrećni smo da vas ovog septembra pozovemo na uživo druženje tokom visoko očekivanog događaja - CGA Belgrade. Ovogodišnja međunarodna konferencija kompjuterske grafike i digitalnih umetnosti, održaće se 23. i 24. septembra pod sloganom Remodeling the Future. 

CGA zajednica će se uživo sastati u Beogradu, 24. septembra, u mts Dvorani, gde će se održati glavni program konferencije. Onlajn deo događaja biće strimovan dan ranije, 23. septembra, na CGA Belgrade sajtu. Ovom prilikom biće svečano predstavljenja zadivljujuća digitalna okruženja sa Virtual Environments Lab-a, inicijative koja je spojila naše učenike i stručnjake iz industrije da tokom dva meseca gurnu granice mogućeg u softveru Unreal Engine 5. Pored glavnog programa, u našoj školi biće održano nekoliko ekskluzivnih radionica i majstorskih kurseva, među kojima je i Master klas Viktora Pereza.

Među prijateljima i sponzorima konferencije su 3Lateral/Epic Games, Mad Head Games, Autodesk, PMO, Playstudios Europe, Crater Studio, Side FX, Foundry, Chaos Group i DAT.  Ovogodišnje izdanje CGA Belgrade podržavaju Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Ambasada Irske, a takođe se pridružuje i Creative Tech Serbia, kao član superklastera . Treba pomenuti i partnere iz zajednice Elder, Atomic Visual i Ovation BBDO koji su neprekidno radili na pružanju ovog besprekornog digitalnog iskustva publici.

CGA Belgrade konferenciju su 2017. godine zajedničkim snagama osnovali Srpska filmska asocijacija, VFX Serbia i vaš Crater Training Center.

Ovo je odlična prilika da se izdivanimo, družimo i zajedno pogledamo inspirativna predavanja na trendi teme iz raznih CG sfera.

Ne zaboravite da se prijavite za događaj uživo OVDE! (Registracija je obavezna)