CGAcademy predstavlja: Pipeline Essentials for 3D Game Animation

Interaktivni master class, Pipeline Essentials for 3D Game Animation, održaće se 14. decembra 2021. u 18 časova u, kako to volimo da kažemo, našoj virtuelnoj učionici.

U ulozi predavača naći će se animatorka Nataša Vučićević iz Mad Head Games, jednog od vodećih gejming studija kod nas.

Na predavanju koje će trajati dva i po sata Nataša će vas provesti kroz sve korake neophodne za kreaciju kompleksnog 3D animiranog lika spremnog za igru. Osim toga, Nataša će vas naučiti da importujete animacije u Unreal Engine, a pričaće i o raznim drugim temama koje interesuju svakog artistu ili artistkinju koji planiraju da se specijalizuju za industriju video igara.

Kao i svaki put, naše sesije su besplatne, ali uz obaveznu registraciju putem OVE FORME. Za razliku od naših dosadašnjih sesija, master class je zatvorenog tipa, a link na kom će se održati poslaćemo vam nekoliko dana pred događaj.

Platforma CGAcademy nudi kvalitetan edukativan sadržaj koji studentima i juniorima pomaže da napreduju u industriji video igara, vizuelnih efekata, kompjuterskoj grafici i animaciji. Ovu programsku celinu u okviru platforme CGA Belgrade organizuje Crater Training Center.