Crater Training Centar poziva tinejdžere na Letnji kamp multimedije

Letnji kamp multimedije za decu i tinejdžere održaće se od 19. do 30. jula 2021. godine, tokom školskog raspusta, i namenjen je deci uzrasta od 12 do 16 godina. Kamp organizuje beogradski Crater Training Center, škola za edukaciju u oblasti kompjuterske grafike.

Ovo će biti odlična prilika za decu da se upoznaju sa radom u nekom od najpopularnijih softvera za kompjutersku grafiku i da zavire u svet filma, animacije i vizuelnih efekata.

Prisustvo na kampu podrazumeva i praktičan rad, a ove godine naši predavači će sa njima raditi na video materijalu za jedan muzički spot i reklamu. Sve aktivnosti u okviru kampa osmišljene su tako da deca iz prve ruke steknu uvid u to kako se stvara atraktivan vizuelni sadržaj, počevši od kreiranja idejnog koncepta, pa sve do završnih obrada u postprodukciji.

Kroz ovu kreativnu avanturu decu će voditi tim sjajnih predavača sa velikim iskustvom u radu sa decom, a specijalnosti su im videografija, video produkcija, digitalna umetnost, kompjuterska grafika i slikarstvo.

U okviru kampa su organizovane filmske projekcije u bioskopu trening centra, upoznavanje sa produkcijskim okruženjem i umetnicima vizuelnih efekata, obilasci gradskih kulturnih institucija, likovne radionice, predavanja o istoriji umetnosti i filma, kao i razne druge aktivnosti. Nakon kampa će polaznici moći sebe da zamisle u kreativnim industrijama i mnogim drugim zanimanjima budućnosti koje spajaju tehnologiju i kreativnost.

Aktivnosti traju svakog radnog dana od 9 do 16 časova tokom dve nedelje trajanja kampa, s tim da se sa našim timom možete dogovoriti oko tačnog vremena ostavljanja i preuzimanja deteta. U cenu su uračunate i dve užine, a postoji i mogućnost organizovanog ručka uz doplatu. Crater Training Centar se nalazi na Donjem Dorćolu u Knićaninovoj 3.

Detaljnije informacije o programu kampa i cenama možete pogledati OVDE.