Mad Head Games poklanja stipendiju za kurs VFX in Houdini

Rećićemo ovo iznova i iznova, ne propustite priliku da učite od najboljih...

Naši prijatelji iz nagrađivanog studija Mad Head Games te pozivaju da se prijaviš za stipendiju koja će ti obezbediti besplatno slušanje kursa VFX in Houdini u Craterovoj školi. 

Kurs vodi Bogdan Amidžić, supervizor vizuelnih efekata i  tehnički direktor u Crater studiju sa preko 30 filmskih naslova u svom IMDb portfoliju.

Nastava počinje 22. novembra i traje 13 nedelja, a redovna cena kursa iznosti 930 evra, štoznači da je ovo odlična prilika za mlade artiste koji bi voleli da usavrše svoje VFX veštine, a pritom steknu relelvantan feedback od stručnjaka iz Mad Head Games.

Kurs VFX in Houdini namenjen je artistima koji žele da se specijalizuju za prirodne elemente u industriji vizuelnih efekata i gejmingu. Osmišljen je tako da polaznicima pruži pregled metodologije rada u jednom od najtraženijih softvera u industriji. Na kursu će artisti savladati tehnike i alate koji se koriste za kreiranje atraktivnih dinamičkih efekata i simulacija koji se koriste u filmovima i igricama. Nakon kursa će u potpunosti vladati proceduralnim radom zasnovanim na nodovima i biće spremni da pripreme projekat za klasični VFX render.

Konkurs je premijerno objavljen tokom prvog dana CGA Belgrade 2022 konferencije koju je, među ostalima, podržao baš ovaj sjajan game dev studio. Prijavite se putem ove forme.

Konkurs organizuje naš tim iz Crater Training Centra, a u našim učionicama (ili online) će se držiati i sama obuka. O izboru dobitnika ove vredne stipendije odlučiće ekipa studija Mad Head Games.

PRIJAVITE SE OVDE

Rok za prijavu je 1. novembar 2022. u ponoć!

Srećno!