Ovo su pobednici konkursa za tinejdžere IZ MOG UGLA

Žiri je presudio: naše tinejdžere čeka blistava budućnost u kreativnim industrijama!

Konkurs “Iz mog ugla” u okviru kojeg su nam tinejdžeri pokazivali kako vide  svoj posao snova u kreativnim industrijama doneo nam je pregršt odličnih radova koji su stigli iz svih krajeva Srbije, a četiri smo odlučili da nagradimo. Prvu nagradu, odnosno besplatni Teen Photoshop kurs u našoj školi, ponela je Danica Lepović iz Kuršumlije. Njen originalni video nas je doslovno oborio s nogu i ne sumnjamo da će ova učenica kuršumlijske Gimnazije za nekoliko godina prerasti u ozbiljnu filmsku stvarateljku.

Drugu nagradu deli čak troje učesnika, a to su: Jovana Mladenović (učenica Tehničke škole “Rade Metalac”, Leskovac), Jovan Jovanović (Elektrotehnička škola,,Nikola Tesla”, Beograd) i Aleksandra Mitrović (Osnovna škola “Branislav Nušić”).

Platforma CGAcademy nudi kvalitetan edukativan sadržaj koji studentima i juniorima pomaže da napreduju u industriji video igara, vizuelnih efekata, kompjuterskoj grafici i animaciji. Ovu programsku celinu u okviru platforme CGA Belgrade organizuje Crater Training Center.

Pogledajte radove koji su osvojili drugu nagradu:

Jovana Mladenović (učenica Tehničke škole “Rade Metalac”, Leskovac)

Aleksandra Mitrović (Osnovna škola “Branislav Nušić”)

Jovan Jovanović (Elektrotehnička škola ,,Nikola Tesla”)

Naredni Teen Photoshop kurs u našoj školi kreće u februaru 2022.

Čestitamo pobednicima!