Pomozite nam da pokrenemo Unreal Engine kurs za profesionalce

Početkom 2021, kompanija Epic Games je našem centru dodelila MegaGrant za projekat namenjen obrazovanju profesora na tehničkim i umetničkim fakultetima u Srbiji.

Iskustvo stečeno tokom ove edukacije odlučili smo da prenesemo na program koji targetira profesionalce iz kreativnih sfera zainteresovanih da se specijalizuju za Unreal, posebno one koji se bave nekom vrstom vizualizacija.

Zato sad zajedno sa našim partnerima iz Epicovog korazvojnog centra 3Lateral, planiramo novi edukativni program koji bi bio prilagođen potrebama i obavezama zaposlenih. Da bismo bolje razumeli potrebe lokalne profesionalne zajednice, pokrenuli smo ANKETU za koju bismo voleli da dopre do što većeg broja zainteresovanih.

Vaši odgovori će nam pomoći da pokrenemo inicijativu i da potencijalno obezbedimo subvencionisani kurs za polaznike.

Unreal Engine & Crater Training Center

Sa ciljem da pružimo podršku akademskoj zajednici, a u konsultaciji sa vodećim partnerima iz industrije kao što je 3Lateral, naš tim je početkom 2021. razvio poseban Unreal Engine kurs za profesore koji im je omogućio da steknu aktuelno znanje i adekvatan materijal za predavanje u oblasti engine tehnologije. Nakon dve iteracije, inicijativu Train the Trainers zapazili su i domaći mediji, a mi smo našu ekspertizu u oblasti edukacija u ovom enginu proširili učešćem na velikom evropskom obrazovnom programu Summer of Unreal

Sve ovo nas je poguralo da idemo dalje i pripremimo nove, akreditovane obrazovne pakete o kojima ćemo uskoro detaljinije pričati. Za sada vas molimo da nam odgovorite na goruće pitanje, a to je:

Koja su vaša očekivanja od Unreal Engine edukacije?

Unapred vam hvala na odgovorima. Nadamo se da će isti dovesti do toga da se već početkom naredne godine susretnemo na specijalizovanom kursu na kojem ćemo zajedno istraživati fantastične mogućnosti za kreiranje interaktivnog sadržaja koje pruža ova alatka.

 

Srdačan pozdrav iz Crater Training Centra

 

(cover image: Darko Subotin za Crater Training Center na projektu Summer of Unreal)