CGAcademy 2021: Emerging Talents18. maj 2021. 11-20 h

CGAcademy 2021: Emerging Talents je celodnevni online događaj otvorenog tipa, ali prvenstveno namenjen studentima, srednjoškolcima, kao i onima koji su tek napravili prve profesionalne korake u svetu kreativnih industrija. Drugim rečima, 18. maja CGAcademy 2021 biće pravo mesto za sve one koji bi želeli da se upoznaju sa bitnim ljudima iz industrije, steknu nova znanja i veštine, kao i bolji uvid u to kakvi se poslovi nude u domaćim firmama.

Tim povodom, na platformi CGA Belgrade možete očekivati predavanja i prezentacije različitih organizacija iz sveta filma i gejminga. Saznaćete za primamljive edukativne projekte i čuti iz prve ruke kako funkcionišu uspešni kreativni studiji kod nas, dok će HR menadžeri pregledati biografije i portfolije prijavljenih, baš kao na pravom konkursu za posao.

Ne brinite, biće prilike i da se opustite, i to na specijalnoj radionici multimedije i art jamu.

Učešće na događaju je besplatno uz prethodnu registraciju, putem ove forme. Prijave za pojedine programe poput multimedijalne radionice i HR sesije se zatvaraju 14. maja u ponoć.

Program startuje u 11 časova sa radionicom multimedije kao jedinim delom programa koji će se održati uživo u Crater Training Centru. Ceo događaj biće strimovan uživo na sajtu CGA Belgrade i predviđeno je da se završi u 20 časova.

Zaokružite 18. maj u kalendaru i pridružite nam se!

Događaj pratite na CGA Belgrade.