Uz podršku Epic Games uvodimo profesionalce u Unreal Engine 5

Subvencionisana edicija kursa Unreal Engine Essentials prva je u nizu obuka koju ogranizujemo u okviru inicijative Train the Professionals.

Inicijativu smo pokrenuli sa ciljem da 30 profesionalaca sa regionalne 3D scene obučimo za rad u najprogresivnijem alatu za kreiranje interaktivnog sadržaja, a u tome su nas podržali partneri iz Unreal Engine Educations i studija 3Lateral (Epic Games).

Zahvaljujući njima, specijalno za ovu priliku, finalnu cenu obuke spustili smo sa 530 na samo 70 evra! 

Trening je prvenstveno namenjen profesionalcima u oblasti vizuelnih umetnosti (to mogu biti 3D modelovanje i vizualizacija, kreiranje vizuelnih efekata, gejm art i srodnih) sa najmanje dve godine radnog iskustva. Za učešće na obuci potrebno je da prođete proces selekcije koja će se vrštiti na osnovu vašeg tehničkog iskustva, kvaliteta dosadašnjih radova i motivacione poruke.

Konkurs za učešće na obuci traje do 31. avgusta u ponoć i otvoren je za profesionalce iz Srbije i regiona.

Nastava će se održavati na srpskom jeziku, tokom oktobra i novembra u našim učionicama, a polaznici van Beograda će je pratiti online. 

Nakon glavnog dela obuke (čiji se plan i program nalaze ovde), edukativno iskustvo Train the Professionals obogatiće specijalizovana predavanja od strane eksperata iz industrije sa ciljem da polaznicima približe procese rada u njihovim studijima.

Sve detalje o programu obuke i uslovima konkursa pročitajte OVDE.