Zavirite u svemogući svet digitalne grafike na Otvorenim vratima naše škole 11. septembra.

U subotu, 11. septembra, škola za kompjutersku grafiku Crater Training Center otvara svoja virtuelna  vrata radoznalim tinejdžerima koji žele da na vreme “ispeku zanat” u kreativnim industrijama.

Raznovrstan i zabavan online program će se održati na našem sajt i YouTube. Očekuju vas prezentacije pojedinačnih teen kurseva u našoj školi ( After Effects, Maya osnovni i napredni, Photoshop) koje će predstaviti naši redovni predavači, ali i još mnogo toga. Nakon svakog predavanja, možete posetiti i našu “Zoom sobu” gde ćemo uživo odgovarati na pitanja zainteresovanih (zovimo to, “Zoom konsultacije”).

Satnica događaja:

14:00 – 14:05 Otvaranje događaja
14:10 – 15:00 Zaviri u Teen kamp multimedije
15:10 – 15:30 Uvod u Teen Photoshop
15:30 – 15:50 Uvod u Teen After Effects
16:00 – 16:20 Uvod u Maya Teen kurseve
16:20 – 16:30 Zatvaranje događaja

Posebno nam je drago što će se u ulozi voditeljke programa obresti Milica Đukić, mlada glumica i predstavnica grupe teen polaznika naše škole, koji će ovom prilikom premijerno prikazati svoju pesmu i video spot koju su napravili na Craterovom letnjem kampu pre mesec dana. Milici će se na virtuelnoj sceni pridružiti i nekoliko naših kolega.

Napomena: Radionice u prostorijama škole i konkurs “Iz mog ugla” koji su originalno bili deo programa Otvorenih vrata odlažemo do daljenjeg. Novi datum biće objavljen uskoro!

Kursevi za tinejdžere u Crater Training Centru pažnjivo su osmišljeni da kod dece podstaknu kreativnost i digitalnu pismenost, i ponude im nova znanja koja će im biti korisna tokom školovanja i daljeg usavršavanja. Svi kursevi su početnog nivoa, namenjeni deci uzrasta od 12 do 17 godina koja se interesuju za umetnost, film, popularnu kulturu i video igre.

 

Dođite i provirite u čarobni svet kompjuterske grafike!